Akcióink:


 

Oldal megosztása

Share this

Partnereink

Partnereink:


 Partnereink:

          

ÓE Karácsonyi Jótékonyság - 'Fogjunk össze idén is a jó célért!'

ÓE Karácsonyi Jótékonyság

Fogjunk össze idén is a jó célért!

2012 december 4. 10:00 - 2012 december 6. 16:00

Levél:

Kedves Hallgatók!

Az Óbudai Egyetemen idén is megrendezésre kerül a Karácsonyi Jótékonyság rendezvény, melyen a Magyar Vöröskeresztnek (Óbudán és Tavaszmező utcában, valamint Székesfehérváron) és a Bakonybánki Önkormányzatnak és Óvodának (Népszínház utcában) gyűjtünk játékokat, ruhákat, könyveket, tartós élelmiszereket, stb. valamint felajánlott pénzbeli adományt.
Kérünk mindenkit, hogy szedje össze otthon, amije csak van, hiszen a gyűjtés kapcsán bármi jól jöhet a rászorulóknak!
A rendezvény december 4-5-6-án kerül megrendezésre, pontos információt jövőhét közepén kaphattok majd a kari HÖK-öknél, valamint a facebook eseménynél és felületeken!

A jótékonysági rendezvényen belül két telephelyen (Óbuda, Tavaszmező utca) karácsonyi bazárt is szervezünk (v un. garázs vásárt), melyen saját portékáitokat árusíthatjátok, cserélgethetitek egymás között. Ezt bármelyik egyetemünkre járó hallgató megteheti majd! Azonban a szabad adok-veszek vásárnak is van jótékonysági célja, ami 1000Ft-os "helyfoglalást" jelent, melyet a Vöröskereszt képviselőinek lehet kifizetni a helyszínen, szintén adományként!

Természetesen minden helyszínen lesz forró tea, forralt bor, muffin, mézeskalács (amit akár ti is hozhattok és süthettek) és kellemes, elő karácsonyi hangulat.

Bővebb információk és részletek hamarosan, addig is szedjétek össze a 'fölöslegessé' vált és elajándékozható dolgokat a jó cél érdekében!:)

üdv, OE HÖK

 

Forrás:

http://www.facebook.com/events/538466712849311/