Akcióink:


 

Oldal megosztása

Share this

Partnereink

Partnereink:


 Partnereink:

          

Keleti Karrier Nap - Nem csak Keletiseknek

Keleti Karrier Nap

Nem csak Keletiseknek

 

A Keleti Károly Gazdasági kar Hallgatói Önkormányzata az Óbudai Karrier Központtal együtt újra megrendezi a Keleti Karrier Napot.

 

            A biztos sörsátor és az elnevezés hosszú sora mögött egy olyan, a jövővel foglalkozó rendezvény áll, ami előadásokkal és standokkal próbálja meg tájékoztatni a hallgatókat arról, hogy a jövőben mire is számíthatnak, és milyen egyéb elfoglaltságokat lehet az egyetemi teendőkön kívül tenni azért, hogy a diploma megszerzése után ne kelljen az első pár évet ennek a pótlásával eltölteni. Az előadások ideje alatt dékáni igazolást kaphatnak a megjelent hallgatók, ha az előadások ütköznének valamilyen órájukkal. Ez a rendezvény lesz az előfutára a Keleti Napok-nak.

 

            Programokként 2 előadást, és az udvaron elhelyezett standokat lehet ajánlani az érdeklődőknek, köztes elfoglaltságnak, pedig ital és ételkóstolókat ajánlanak, ami jó kiegészítése ennek a tájékozódó napnak.

 

Programok:

 

11:40 és 12:40 között Vida Gábor ( frissdiplomas.hu ) tartja az előadását a „10 tipp a karriered beindításához” címmel.

 

13:00 és 14:00 között Horváth Ádám ( Exxonmobil ) tartja az előadását az „Exxonmobil Company Overview 2011” címmel.

 

            11:00-tól az udvaron lévő sörsátor és a standok is várják az érdeklődőket. A kint lévő standok listája: Eudiákok diákszövetkezet, Iaeste, Lauritzen Marketing, Idegennyelvi Vizsgáztató Központ, és a Jánossy Ferenc Szakkollégium.

 

            Érdekesség, hogy Jánossy Ferenc Szakkollégium tagokat toboroz. A szakkollégiumi tagság, és az erről szóló okmányok a diplomába kerülhetnek, ha a hallgatók teljesítik a szakkollégiumi elvárásokat egyetemi éveik alatt, így a diploma értékét növelő dokumentum kerülhet a leendő tagok birtokába.

 

            Helyszín a Tavaszmező utcai telephely A épülete, az előadások a Tanácsteremben lesznek, a többi program pedig az épület udvarán.

 

Plakát:

 
 

Források:

 

JFSZK

 

http://www.facebook.com/event.php?eid=214381908621830