Akcióink:


 

Oldal megosztása

Share this

Partnereink

Partnereink:


 Partnereink:

          

KIN Kupa 2011

            A 2011-es KIN Kupa május 13.-14.-én kerül megrendezésre. A helyszín szokásos módon a Bécsi úti telephelyen és környékén lesz. A mindig fergeteges bulinak minősülő rendezvényen nem csak a csapatoknak, hanem az ellátogató nézelődőknek is nem mindennapi élményben lehet részük.

            A rendezvény 1982-ben került megrendezésre először, eredetileg a Kandón versengtek a kupáért a csapatok. A BMF megalakulása után a verseny részvételi lehetőséget kitágították a teljes BMF-re, a neve, mint a hagyománya, viszont megmaradt. A tradíciókkal együtt jár az, hogy általában a Kandó egy-egy csapata nyeri meg a kupát, amiben, hogy a buli még jobban sikerüljön, több liter alkoholt találnak a nyertesek.

            A nevezések, vetélkedők és „előfutamok” már márciusban és áprilisban elindulnak. A májusi kétnapos rendezvény keretein belül egy 24 órás vetélkedő, a csapatok felvonulása az amfiteátrumban, még néhány feladat, és az eredményhirdetés marad. Egy KIN kupa sem lenne teljes a „Sárga szöcske” nélkül, tehát nagy valószínűség szerint ez sem marad el (nem ajánlatos a 17-es villamoson utasként tartózkodni ebben az időben).

            A KIN kupa egyet jelent az Óbudai egyetem egyik legrégebbi hagyományával, a legfergetegesebb bulik egyikével. Az egyetemi diákélet nem csak tanulásból áll, a szórakozásnak is helyet kell szorítani, amire ez a rendezvény tökéletes példa.