Akcióink:


 

Oldal megosztása

Share this

Partnereink

Partnereink:


 Partnereink:

          

OE Önkéntes program - 2012. október 11. 13:00 - 17:00

OE Önkéntes program

2012. október 11. 13:00 - 17:00

 

Az Óbudai Egyetem mind helyi viszonylatából, mind pedig rendezvényekhez és hallgatóik kikapcsolódásául szolgáló területi viszonylatából fakadóan nagy kötődést tart számon a III. kerületi Amfiteátrum, a Kulturális Örökségvédelmi program részeként szereplő emlékművel.

Az elmúlt napokban-hetekben vettük észre, hogy az Amfiteátrumot, mint örökségvédelmi kincset - nem méltó módon - az oda látogató emberek nem tartják tisztán. Az idő múlásával, több helyen kisebb szemétkupacokat véltünk felfedezni.

Az Óbudai

Egyetem hallgatóit felkérjük, hogy ezeket a területeket Önkéntes programon belül takarítsuk ki, a szemetet szedjük össze, valamint néhol a további szemetelés elkerülés végett laminált táblákat helyezzünk ki!

Ezzel szeretnénk építeni hallgatói közösségünket, valamint ezzel szeretnénk megköszönni, hogy minden évben engedélyezi az önkormányzat, Budapest egyik legnagyobb egyetemének, hogy megrendezhesse egyik legfontosabb eseményének megnyitóját, - ahol a Facebookos virtuális kapcsolatokkal szemben, igazi kapcsolatok és igazi élményekben részesülnek a hallgatók - a Kandós Ifjúsági Napokat.

A szemétszedéshez kesztyűt, zacskót biztosítunk. Egy seprűt, és egy lapátot kérnénk aki tud hozzon.
Megjelenés, vagy KIN-es pólóban vagy I ♥ OE pólóban.
Minél többen megjelennek, annál gyorsabban kész leszünk :)

 

Hajrá OE!

 

Forrás:

http://www.facebook.com/events/311567038951144/


ui: Kérnénk minél több fórumon terjesszétek a programot.
Köszönjük